Att skapa den perfekta atmosfären för ditt bröllop handlar om att lägga till de rätta detaljerna. Ett sätt att göra det är att inreda med en vägg med blommor (s.k blomvägg eller blomstervägg), som kan agera som en vacker backdrop, en fotovägg där gästerna kan stå framför och ta selfies för minnesvärda ögonblick eller bakom brudparet under vigseln eller som en vacker dekoration bakom honnörsbordet.

vägg med blommor, blomstervägg, hyra blomvägg
Foto: Liljebaeckphotos.com

Varför välja en vägg med blommor för ditt bröllop?

En vägg med blommor är mer än bara en dekorativ detalj. Genom att integrera en vägg med blommor i din bröllopsinredning kan du enkelt dölja fula dörrar, fönster och vrår eller skapa en estetisk snyggare miljö.

Vår kollektion av väggar med blommor

Blomvagg.se erbjuder vi ett brett utbud av väggar med blommor i olika stilar, färger och storlekar för att passa dina behov och önskemål. Våra väggar är handgjorda av högkvalitativa blommor och material för att säkerställa en elegant och varaktig finish. Våra väggar med blommor är enkla att transportera eftersom de får plats i bakluckan på de flesta personbilar och de är enkla att sätta upp. Det tar ca 10-15 min att sätta upp blomväggen. När du beställer en blomvägg av oss från du en länk till vår instruktionsvideo på hur blomsterväggen installeras steg för steg.

Hur används en vägg med blommor på bröllopet?

Möjligheterna är oändliga när det gäller att använda en vägg med blommor. Placera blomväggen den bakom brudparet under ceremonin för att skapa en vacker bakgrund. Använd den som en imponerande fotovägg där gästerna kan fånga sina favoritögonblick. Eller placera den bakom honnörsbordet för att skapa en imponerande och minnesvärd vy för brudparet.

Vägg med blommor, blomvägg, blomstervägg

Skapa ett oförglömligt bröllop med en vägg av blommor från Blomvagg.se

Låt oss hjälpa dig att skapa ert bröllop! Utforska vårt sortiment av väggar med blommor på Blomvagg.se och låt oss tillsammans skapa magi för er stora dag. Kontakta oss idag för att lära dig mer och börja planera ert drömbröllop. Kontakta oss här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *