Äntligen kan vi erbjuda leverans till hela Stockholm och ända till Södertälje! För 400 kr får du lämning och hämtning av blomväggen! Det innebär att våra kunder inte behöver längre hämta och lämna i Uppsala om du ska ha eventet i Stockholm/Södertälje.

Vi ser till att blomväggen skickas till er nedpackad och efter eventet hämtas den upp för att returneras till blomvägg.se i Uppsala. Alltså får du upphämtning och retur för endast 400 kr. Viktigt då att blomväggen är nedpackad enligt anvisningarna.

Lägg till leverans

När du valt ut din blomvägg kundvagnen så lägger du till produkten “Transport- Stockholm” i din kundvagn. I kassan anger du på vilken adress blomväggen ska transporteras till, du kan välja en annan adress än din hemadress men då är det viktigt att du säkerställer att det finns någon som kan ta emot förvara och returnera blomväggen enligt överenskommelse. På samma adress hämtas blomväggen upp.

Villkor för leverans

Leverans och retur av blomväggen kan beställas till hela Stockholmsregionen till en kostnad av totalt 400 kr. Frakt och returfrakt kan gäller alla vardagar. Sammanfaller uthyrning under en helg sker leverans och retur närmaste vardag utan att kostnadsmässigt belasta kunden. Är leveransadressen annan än kundens hemadress åligger ansvaret kunden att blomväggen kan tas emot, förvaras och returneras på angiven adressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *